Megéri honfoglalózni? A váci Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium tanulói és dolgozói minden bizonnyal igennel felelnének, hisz az ő iskolájuk nyerte a 2015 -ös Honfoglaló Iskolák Versenyét.

iskolak_versenye_2015.jpg

A verseny során nem volt más dolguk, mint kiválasztani iskolájukat és minél többet honfoglalózni, mivel a program a gyűjtött pontokat a Boronkay "számláján" is jóváírta. Így az intézmény a játékosok által kerülhetett be a versenybe majd pedig a ranglista legfelső fokára. A játék végeredménye tehát igazából azt mutatja, melyik iskola tudta jelenlegi- és volt diákjait mozgósítani a pontgyűjtésre, illetve melyik középiskola tudta a legtöbb szimpatizánst megszerezni.

A versenyben részt vevő több ezer játékos összesen 153 717 413 pontot gyűjtött. A győztes Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium ebből  22 676 748 pontot kapott. Ennek köszönhetően az iskola egy 100 000 Ft-os Bookline könyvcsomagot, az XXL GSM által felajánlott 5db Philips monitort és az AcerShop által felajánlott 3 db Acer Tabletet tartalmazó nyereménycsomaggal gazdagodott.

A nyeremények immár helyükre, sőt használatba kerültek, ezt bizonyítandó juttatta el számunkra az alábbi képeket az iskola vezetősége.

A Bookline könyvek az iskola könyvtárát gazdagítják.

konyvek_a_boronkaynak.jpg

Az  AcerShop tableteknek jó hasznát veszik a diákok a tanulásban és az elektronikai műhelyben.

Az XXL GSM által felajánlott 5db Philips monitor pedig a könyvtárban elhelyezett, szabad hozzáférésű számítógépeknél kapott helyet.

A Honfoglalóval tehát nem csak a tudásunkat, hanem akár az iskolánkat is gazdagíthatjuk úgy, hogy közben csak játszunk, játszunk és játszunk....

Az alábbi levelet Andortól kaptuk, aki időt és energiát nem kímélve nem csak a Honfoglalásba vetette magát, de igyekezett minél jobban kiismerni az ellenfeleit és az így gyűjtött tapasztalatok alapján csoportokba sorolni őket. Ti magatokra ismertek? Melyik típus vagytok? :) Találkoztatok már velük? :)

Sziasztok Honfoglalók!
Lassan egy éve, hogy regisztráltam a Honfoglalón és aktív játékos lettem. Azóta lejátszottam 1000 játékot (kizárólag villámháborúval), és úgy érzem, elég kellemes és kellemetlen tapasztalatot szereztem ahhoz, hogy rendszerezzem ill. főbb csoportokba soroljam a különböző típusú játékosokat.
A kísérletem lényege az volt, hogy a játék során megmutatkozzanak az adott játékosok valódi énjei. Ahhoz, hogy ezt elérjem, szükségesnek éreztem, hogy az ún. fair játékot kövessem. Ha rögtön várra mentem volna minden adandó alkalommal, akkor az eredendően tisztességes játékosok is csúnyán ellenem fordultak volna, így a kis felmérésem csupa hamis tapasztalaton alapulna. Az első körben mindig megfigyeltem, hogy ki melyik játékstílust részesíti előnyben, majd megpróbáltam alkalmazkodni a kialakult helyzethez. A játék végén pedig, ha senki sem adott rá okot, akkor sosem mentem várra, mert amikor eltűnnek a korlátok, akkor mutatkozik meg igazán, hogy ki milyen típusú játékos.
Az egész rendszerezés egy hatalmas rémálomnak bizonyult. Több ezer játékos, közülük sokan rendelkeznek egynél több profillal, ráadásul sokak játékstílusa egyik játékról a másikra drasztikusan megváltozik. A személyes vagy a klánok közötti konfliktusokról nem is beszélve, amelyek hatalmas mértékben befolyásolják az emberek hozzáállását a többi játékoshoz.
Az első ezer játék során nem gyűjtöttem semmilyen számadatod, ugyanis előbb fel kellett zárkóznom, legalább egy közepesen jó játékos szintjére, valamint kiismerni a főbb viselkedésmintákat. További ezer játék után számokkal is szolgálhatok majd!

1 - A fair játékos. Mind közül talán ez a típus a leggyakoribb. Főleg a tapasztaltabb játékosokra jellemző. A szabályaik egyszerűek: ha a második vagy a harmadik helyen vannak, akkor az elsőt támadják, ha az első helyen vannak, akkor pedig a másodikat. Ideális helyzetben a várazás náluk elmarad, még az utolsó körben is. Alapvetően két altípusuk létezik: a túlzottan fair és az igazságosztó.
a - A túlzottan fair játékos. Ők a fair játékosok egy alfaja, akik kizárólag a különszobák szabályrendszere alapján játszanak. Abban különböznek a fair játékosoktól, hogy náluk még a 400-as megyék megtámadása is tabunak számít. Ha valaki eltér ettől a stílustól, azt többnyire személyes sérelemként élik meg, amelyet igyekeznek irgalmatlanul megtorolni. Ahogy a fair játékosok, ők is a tapasztaltabb honfoglalók közül kerülnek ki.
b - Az igazságosztó. Ez a típus legtöbbször a haladó, ritkábban a tapasztalt játékosok közé tartozik. Ők is a fair játékot követik, de ha az ellenfelei közül az egyik kihasználja a másik gyengeségét, akkor a gyengébb védelmére kelnek. Az ember azt hinné, hogy minden fair játékos hasonlóan cselekszik, de a túlnyomó többségük inkább kivár, abban a reményben, hogy így legalább megkapják a biztos második helyet és a vele járó xp-t.
2 - A törvényen kívüliek.  Talán ez a csoport büszkélkedik a legkülönbözőbb típusú játékosokkal. Egyaránt tartoznak ide kezdők, haladók és veteránok. A közös jellemzőjük a várazás. Két tényező alapján különböztettem meg őket: az időzítés és a tapasztalat. Három alfaja létezik:
a - A faltörő kos. Ők leginkább veterán játékosok, akik a kívánt xp mennyiség megszerzésének érdekében nem hajlandóak elismerni, hogy valaha is léteztek íratlan szabályok a játékon belül. Ha valaki rámutat a tényre, hogy elrontják mások játékát, akkor erre a legtöbbször flegmán reagálnak, és kihangsúlyozzák, hogy a játékban a várak azért támadhatóak, mivel nem szabályellenes. Állítják, hogy rendelkeznek gerinccel, de azt a gesztust ők sem hajlandóak megtenni a játék kezdetén, hogy felhívják rá a figyelmet, ők a várazós politikát részesítik előnyben. Ha ezt megtennék, akkor minden bizonnyal kevesebb negatív kritikát kapnának ezért, mivel az ellenfeleik nem vesztegetnék az időt az etikus játékkal és az esélyek sokkal kiegyensúlyozottabbak lennének. Ennek dacára, a törvényen kívüliek közül, ők a leginkább tisztességesek, ugyanis azért támadnak várakra, hogy mihamarabb befejezzék a játékot és megszerezzék a kívánt mennyiségű xp-t, és ezen a hozzáálláson sohasem változtatnak, így egy idő után megjegyezhetőek a neveik.
b - A hiéna. Ahogy a hiéna, ez a játékos is dögevőnek számít. Főleg kezdő és haladó játékosok tartoznak ide. Mindaddig elkerülik az ellenfelek várait, amíg az három toronyból áll. Ha az egyik játékos meggyengíti a másik várát, akkor azonnal lecsapnak rá. A tény, hogy ezzel a lépéssel addig várnak, amíg az esélyek nem az ő javukra kedveznek, rámutat a arra, hogy nem rendelkeznek sem a kellő tudással, sem a tapasztalattal, hogy ezt előbb kivitelezzék.
c - Az utolsó körös. A három, törvényen kívüli típus közül ez a legszínesebb. A legfőbb jellemzőjük, hogy a várazással várnak az utolsó körig. Ennek több oka is ismeretes. A kezdők többnyire azért teszik, mert az ejtőernyőt leszámítva, egész játékon keresztül képtelenek megközelíteni mások várát. Van, aki azért, mert nem elégedett a második, ill. harmadik hellyel, így az utolsó körben abban reménykedik, hogy ezen változtathat és abban, hogy az ellenfele könnyedén elfelejti a nevét, és sohasem kell ismét egymás ellen játszaniuk. Persze, olyan is létezik, aki az első helyen áll, mégis vár az utolsó körig a várazással – sokat gondolkodtam, hogy őt mi vezérli, de a mai napig sem értem. Az utolsó körösök további két csoportba sorolhatóak az alapján, hogy a gyengébb vagy az erősebb játékost támadják.
3 - A keselyű. Ahogy a hiéna, úgy többnyire ő is dögevő, de ha élő zsákmányra támad kedve, akkor csak a gyengébb egyedeket támadja. Alapvetően két alfaja létezik:
a - A valódi keselyű. Ebbe az alfajba leginkább kezdő és haladó játékosok tartoznak. Már az első körtől kezdve jellemző rájuk, hogy a náluk kevésbé tapasztalt játékosokat támadják.
b - A kényszerből lett keselyű. Itt a kezdőktől kezdve egészen a veteránokig mindenki megtalálható. Ahogy a nevük is mondja, csak kényszerből támadják a gyengébbik ellenfelet, és azt is csak az utolsó, néha utolsó előtti körben, amikor veszni látszik a játszma.
4 - A kaotikus. Ide, szinte kizárólag, csak kezdő játékosok tartoznak. Ahogy a nevük is mondja, a játékukban nincs semmilyen rendszer. Lehetetlen kiismerni őket. Volt idő, hogy próbáltam rájönni mi alapján választják meg a támadni kívánt megyét, de szerencsére kevés ilyen játékos létezik, így mai napig sem értem a szándékaikat.
5 - A troll. Ez egy külön csoport, melyet a pszichológiai hadviselés jellemez. A legtöbbször még a vulgáris megjegyzésektől sem riadnak vissza. Szinte mindegyik csoporttal létezik átfedés, kivéve a fair játékosokkal. Két alfaja létezik: a sértődött és a kárörvendő. Azt hiszem, ezt nem szükséges jobban kifejtenem.
6 - Egy bizonyos játékos. Kérem, ne tessék megsértődni a külön megnevezésért, de ő egy nagyon érdekes ember, és úgy éreztem, muszáj külön megemlítenem őt. Ő sértésként éli meg, ha valaki a játék elején nem köszön neki. Hiába magyarázzák el, hogy a sok troll miatt, néha nagyon idegőrlő tud lenni, ha a chatet bekapcsolva hagyjuk, de ezt nem tudja megérteni. Szóval, ha valaki a játék elején nem üdvözli, akkor tanító jelleggel próbálja megalázni az illetőt, annak ellenére, hogy a kikapcsolt chat miatt senki sem érti a leckét. Így, ha ő rád támad, akkor most már tudod, hogy miért szemétkedik veled, és mostantól legalább egy „helló” erejéig kapcsold be a chated!

Szerző: TFS

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes

49. heti 300-as ranglista

2014.12.10. 10:03

Hely Játékos Gyűjtött XP Játékszám
1 ettevette 501058 281
2 Lúzer 307147 159
3 canden 280394 133
4 Okos András 275574 128
5 hastrubál04 253422 125
6 sory 251500 115
7 Szabidon 241854 133
8 paperking 234909 106
9 KockaPali 206810 110
10 caleb65 206734 112
11 csetibor 201513 104
12 burzum81510 194328 178
13 Higgany 185171 93
14 Sába 177819 150
15 harast13 176929 156
16 az első Earl 168330 77
17 unferrhateis 166812 135
18 matenet 165388 120
19 Mentális KO 156286 136
20 homa 151378 117
21 Adeptus55 145828 84
22 domibá 145070 166
23 portyázó 141164 131
24 DORKA1818 140240 74
25 löwe 139956 171
26 weltvagabund 138194 98
27 ChromOhSzoma 138095 71
28 Adrawen 137972 72
29 baba8810 131554 101
30 ECETES 129479 193
31 LNErzsike 124725 100
32 kisráncz 123164 58
33 deerrobi 121336 109
34 Csikszereda1 121182 138
35 jule 118731 87
36 dévényik 115215 143
37 Crazzy Saman 114793 132
38 PIKKI 113219 115
39 dean 35 113118 78
40 wallentin 112890 74
41 bakfitty25 112828 96
42 sanyikó5 112765 71
43 józsef44 112412 78
44 emeszter 25 108863 103
45 52focus 107466 104
46 ihateclowns 105269 95
47 Hérics 104143 81
48 luca474Q34 103961 82
49 eastmarcain 103463 61
50 Dénes1 103282 126
51 vercsike30 103235 76
52 hoffergyula 103131 141
53 Zolecs 103116 91
54 ihárosi z 102485 89
55 Vizilóka 102296 76
56 Don Törppiló 102149 55
57 imiapu01 101829 71
58 Treasure 101165 60
59 okapi3 100279 108
60 ezredszer 97786 161
61 kela 97088 120
62 emese5605 95689 144
63 tatula 93386 95
64 Godking5 89195 43
65 ltib53 86667 52
66 kisiklottak 85801 40
67 Janio 84394 88
68 Rootless 84290 67
69 prhométeusz 82797 119
70 herkules66 81897 68
71 Virgoncka 81555 67
72 eastwood1 80296 48
73 Racracrac 79689 50
74 cica2009 78761 103
75 JackBauer9 78443 59
76 Litli1 77952 79
77 szakip1 77262 50
78 SoLiNaMi 77004 70
79 macivagyook 76886 65
80 korrajz 76262 119
81 mandelli 75819 113
82 4lajos 75253 59
83 krajna 74908 49
84 katewalker 74583 74
85 szabgatya 74139 93
86 eniko79 74032 67
87 CarloM 73385 99
88 Nádor utca 73054 42
89 Imi 007 72424 121
90 Sültmalac 71627 89
91 körösi90 71088 81
92 eva4900 70101 129
93 Georgie 70023 103
94 Eke Máté70 69555 62
95 cseperke4 69083 94
96 Vilhelmina 69027 129
97 7macsek8 68240 54
98 Mátyás 68226 107
99 macskásy 68111 43
100 shae 67511 131
101 LadyOfSummer 67337 31
102 gaucsó 67289 111
103 angyalkönny 67156 46
104 Shiisaa 66823 46
105 ugjftyytf 66289 66
106 lapidarte 66268 32
107 vylli 65706 47
108 Antigufusz 65505 42
109 ikuvihar 65249 69
110 ati1 65178 85
111 1955mókuska 64465 75
112 boubouchka 64337 58
113 Nattam 64282 41
114 gewy 64217 80
115 Leticia 64142 116
116 Cafat 63877 95
117 Satyika 63818 119
118 óvári52 63746 98
119 Paller Naca 63202 46
120 7xbruhaha 62826 48
121 forza zebra 62254 110
122 0 Petra 0 61834 37
123 hellbund 61428 65
124 sekk466 61353 75
125 Saint Just1 61208 78
126 h488807 61142 48
127 mundial 61110 72
128 mar y camin 61101 47
129 oli79timi84 60995 66
130 Mumi77 60793 56
131 Rákfogó 60592 77
132 gyalog03 60565 38
133 TOPORTYÁN72 60525 73
134 HomoDefektus 60429 45
135 kétNgolyó 60428 70
136 raeva 60420 77
137 apuciner 60227 73
138 Mountain 60087 58
139 pelyheske 59981 71
140 devergo75 59820 94
141 Najó0413 59769 63
142 Nike800 59478 42
143 csupis 59139 111
144 csechszlovak 59035 110
145 MiskolcLady 59005 53
146 eduuus 58583 78
147 juditka100 58460 84
148 spicc1 58450 105
149 kurucz53 58407 111
150 húú de ciki 58174 41
151 latabal 57675 128
152 pefe2 57586 63
153 Bíró Petra 57512 89
154 Carnesis13 57406 84
155 öröm14 57362 92
156 puppili 57283 60
157 Andrea16 57195 103
158 Buttercup 56389 38
159 Poaol 56269 86
160 vlajcsi 55836 89
161 Sevenson 55496 50
162 Nyugalom99 55404 56
163 baartez 55099 58
164 True love 5 54934 77
165 vandalili 54725 48
166 Arany1234 54596 85
167 b44b6b82 54594 72
168 Temsveni 54244 49
169 gepi66 54158 104
170 MioA501 54067 47
171 Tominátor83 53908 82
172 luidefunes21 53722 57
173 aassdd 53701 90
174 traveller77 53430 48
175 negyor 53372 52
176 bandi1966 53263 80
177 angela46 53169 44
178 Lugica 53152 48
179 kalifa1 53054 33
180 Minotaurusz 52996 50
181 Hullajelolt1 52948 63
182 Meleczko 52895 67
183 Mészi29 52502 41
184 szais 52395 97
185 TiszaörsCity 52326 40
186 ezzazzz 52283 75
187 magdi233 52167 47
188 Sylwek 52037 48
189 Andulka001 51917 44
190 turulver 51848 69
191 Jazmin83 51828 44
192 Árpuc 51722 68
193 babacicamaci 51713 46
194 Bloody Roots 51676 49
195 aga44 51610 118
196 katicabogi44 51556 81
197 Symbolic 51556 87
198 klarimama194 51469 88
199 Lini0818 51229 58
200 1bab01 51060 28
201 Red38 51059 29
202 peti2510 50850 62
203 Angel land 1 50819 51
204 Boocci 50636 47
205 Nnorbertini 50503 69
206 templaire 50406 55
207 Nagy Roccó 50303 55
208 pancota 50165 64
209 joghurt 50139 94
210 Carol 33 50138 76
211 janek59 49978 69
212 muszasi 49976 75
213 napoleon2012 49543 78
214 PalAmalia 49299 61
215 cisti 49241 111
216 morama 49214 82
217 Jirzsi 49129 43
218 Gabdom 49036 49
219 esther100 48994 61
220 vérehulló 48654 48
221 maupi 48590 42
222 kikapás 48363 34
223 Judy67 48334 90
224 frodi 48249 86
225 sinya19 48226 57
226 azmavett 47934 57
227 mittomen80 47351 59
228 gyulayd 47304 78
229 Gorgonzola 47199 41
230 heted123456 47066 70
231 baradlai3 47052 81
232 Atusz 47020 71
233 Morningstar 47010 27
234 Tomcsikac2 46975 92
235 BesameMucho 46967 59
236 hevesivk 46858 54
237 petrucci dt 46821 34
238 bluescompany 46666 26
239 hifmeszrzo 46589 82
240 indiana2 46572 29
241 Creato 46424 71
242 shallwebegin 46335 40
243 Boti 77 46327 35
244 BRegina 46319 46
245 Fridecz91 46226 61
246 rajmond555 46180 37
247 ilusii 46164 56
248 durbincs 46106 69
249 feri555 46004 36
250 sótony3 45857 47
251 Boros Árpád 45829 43
252 ellák 45761 87
253 saintboy 45680 110
254 miskageza 45635 60
255 bgazza 45560 38
256 Frakk53 45556 85
257 Knowle Rohre 45549 58
258 Fenyofa 45506 99
259 kicsidió 45425 73
260 Pandalány22 45327 56
261 Vereb2600 45126 43
262 metzke 44965 58
263 Ancsur 44901 33
264 Duszka Joe 44817 76
265 Buta Kan 44799 50
266 minerva777 44605 48
267 bluesky1 44567 20
268 Margaréta27 44475 90
269 eddy1 44466 51
270 BikMarton 44296 90
271 Jethro Tull 44277 62
272 dj antoine 44251 59
273 VidSan1 44151 56
274 ropi11 44091 35
275 Bucko54 44060 31
276 gyufafeju 44059 65
277 8maxy 44038 101
278 17bakony 43743 44
279 bumburnyak61 43739 45
280 06cassandra 43590 41
281 fanyüvő 43486 60
282 zsuzsi4712 43390 55
283 stefi1959 43368 51
284 Sünifej 43354 38
285 Szterke25 43325 69
286 turipapi 43293 41
287 ternyei 43194 52
288 Qug Loaf 43032 59
289 Sir Adam 43014 37
290 buduc 42921 79
291 Harci Lajhar 42837 58
292 ordoguzo 42786 63
293 Trivia 42736 44
294 SanyiftcHUN 42654 56
295 aragón1111 42379 41
296 BéciBéci 42197 79
297 kende2006 41926 48
298 Golden48 41885 39
299 ferrariv 41885 40
300 BARNUSZKA 41805 51

 

Hely Régió Gyűjtött XP Játékszám
1 Pest megye 15808329 29259
2 Borsod-Abaúj-Zemplén megye 9181531 15873
3 Buda 6927567 12292
4 Hajdú-Bihar megye 6502583 12115
5 Győr-Moson-Sopron megye 6376944 11760
6 Bács-Kiskun megye 6366289 11683
7 Csongrád megye 6051071 10455
8 Dél-Pest 6008475 10440
9 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5699018 11906
10 Baranya megye 5237580 10085
11 Jász-Nagykun-Szolnok megye 4860521 8969
12 Veszprém megye 4647762 8584
13 Fejér megye 4519078 8530
14 Békés megye 4371426 7761
15 Heves megye 4175596 7332
16 Komárom-Esztergom megye 4046708 7813
17 Észak-Pest 3993673 5830
18 Vas megye 3913523 6819
19 Zala megye 3566157 6565
20 Somogy megye 3269243 6038
21 Nógrád megye 2772395 5193
22 Tolna megye 2581636 4642

 

Szerző: TFS

4 komment

Címkék: ranglista

48. heti 300-as ranglista

2014.12.03. 10:44

Hely Játékos Gyűjtött XP Játékszám
1 ChromOhSzoma 387347 187
2 Lúzer 352412 183
3 Szabidon 337192 187
4 chuck norys 313635 148
5 canden 273914 134
6 a sziget 252315 193
7 Depee 240303 167
8 sory 238642 114
9 Eszetlenke 224361 194
10 sanyikó5 223548 141
11 csetibor 209148 96
12 caleb65 202409 102
13 Higgany 201669 97
14 Adeptus55 200960 110
15 matenet 171847 117
16 maupi 170476 154
17 paperking 166832 83
18 löwe 162090 221
19 Treasure 158175 83
20 1 Őrszem 1 155468 157
21 DZSINEVRA 152542 113
22 eastmarcain 143693 77
23 az első Earl 142308 69
24 dean 35 141444 81
25 DORKA1818 140496 69
26 Godking5 135871 79
27 domibá 135853 175
28 Virgoncka 132008 89
29 LoveDoki 130967 136
30 ihárosi z 130154 105
31 Sába 129070 117
32 nanahungara 127177 146
33 burzum81510 125617 106
34 imiapu01 115071 91
35 dzsair 113523 60
36 kisráncz 112639 57
37 jule 111582 72
38 Vizilóka 108530 78
39 Crazzy Saman 105297 109
40 Adrawen 104873 65
41 JackBauer9 103021 81
42 deerrobi 102240 91
43 Georgie 101592 157
44 befostam 101389 113
45 gaucsó 100112 141
46 Csikszereda1 100029 115
47 Nattam 99546 73
48 luca474Q34 98579 70
49 katewalker 97927 72
50 emese5605 94120 149
51 Cafat 93925 114
52 boubouchka 92897 79
53 Rootless 91563 78
54 hoffergyula 91245 96
55 Tominátor83 91199 100
56 ltib53 89083 52
57 52focus 88263 109
58 prhométeusz 87761 116
59 MioA501 87235 67
60 Bloody Roots 86615 96
61 Dénes1 86192 117
62 Leona65 85857 88
63 macskásy 85387 65
64 Eke Máté70 83927 82
65 SoLiNaMi 83523 69
66 rőzse 101 83330 72
67 Litli1 82866 80
68 józsef44 82620 75
69 kisiklottak 82358 45
70 Nyugalom99 82002 89
71 eva4900 80564 128
72 Imi 007 80033 127
73 juditka100 79956 111
74 korrajz 79866 124
75 okapi3 79418 81
76 Saint Just1 77795 106
77 krajna 76740 52
78 tatula 76399 84
79 Boros Árpád 76195 67
80 Sylwek 75616 60
81 kétNgolyó 75253 107
82 4lajos 74973 61
83 Baamiel 74456 91
84 lazio78 74152 69
85 Najó0413 74139 61
86 aassdd 74115 119
87 bumburnyak61 73393 61
88 weltvagabund 73323 55
89 ECETES 73125 117
90 TriplaDupla7 72765 45
91 wallentin 72716 40
92 raeva 72701 70
93 eastwood1 71880 43
94 PIKKI 71553 90
95 Wonderpun 71542 61
96 ugjftyytf 71123 69
97 1bab01 71111 40
98 superizuka 70948 123
99 apuciner 70714 95
100 vercsike30 70643 63
101 botvan 70312 64
102 ferkekix 70088 82
103 spicc1 70057 111
104 Sültmalac 69901 91
105 macivagyook 69763 67
106 vérehulló 69734 64
107 Mátyás 69564 111
108 negyor 69411 68
109 Sovideki 69404 68
110 Dogs Elite 69059 53
111 mokka58 68597 87
112 ikuvihar 68274 80
113 frissesség 68124 47
114 Csácska83 68030 113
115 kurucz53 67932 116
116 katicabogi44 67264 97
117 angyalkönny 67043 55
118 LadyOfSummer 66615 34
119 lapidarte 66604 47
120 hadházisancó 66555 99
121 Mumi77 66131 66
122 Adryk 65849 77
123 Qug Loaf 65391 77
124 Sevenson 65355 52
125 kozmaévácska 65232 88
126 Vilhelmina 65193 124
127 neduddgi 65151 112
128 szakip1 64936 40
129 Paller Naca 64780 45
130 gyagya csaj 64404 42
131 gyalog03 64382 43
132 lettike115 64317 62
133 űrállomás 64314 44
134 körösi90 63991 72
135 elestor 63860 63
136 Zolecs 63788 54
137 06cassandra 63646 72
138 bandi1966 63227 99
139 forza zebra 62690 114
140 shae 62358 128
141 zolkó62 62023 74
142 csechszlovak 61806 130
143 baitclehem 61674 36
144 óvári52 61611 90
145 LNErzsike 61005 65
146 aga44 60843 111
147 MM039 60381 75
148 szais 60299 114
149 kati007 60254 83
150 napoleon2012 60211 84
151 traveller77 60195 38
152 CarloM 60160 90
153 lebo béla 59696 49
154 bundika56 59535 73
155 ordoguzo 59133 80
156 gyufafeju 59072 71
157 Árpuc 58992 80
158 ati1 58947 91
159 Buta Kan 58762 65
160 Margaréta27 58623 106
161 saintboy 58195 129
162 7macsek8 58120 56
163 Utópia 58109 45
164 templaire 57960 60
165 ihateclowns 57939 57
166 Visca Barca8 57855 80
167 tibcsi12 57401 79
168 Shiisaa 57383 39
169 oli79timi84 57286 71
170 Lugica 57155 56
171 Baraquiel 56815 56
172 Burningtower 56721 39
173 LeeChristmas 56665 89
174 pefe2 56541 74
175 szenthódító9 55965 68
176 csakbéla 55823 38
177 Hérics 55360 57
178 Klausz01 55303 102
179 Munkát kerSő 55260 67
180 kalifa1 55003 35
181 Racracrac 54823 34
182 Bíró Petra 54726 86
183 b44b6b82 54626 49
184 kela 54483 87
185 Andrea16 54282 105
186 Violet75 54181 50
187 Nike800 54063 35
188 Symbolic 54016 80
189 Satyika 53651 95
190 pelyheske 53489 57
191 luidefunes21 53008 56
192 Temsveni 52737 48
193 panzi2005 52632 62
194 bebubabu 52522 43
195 Burgika10 52492 45
196 Lini0818 52260 77
197 Nagy Roccó 52155 68
198 Netman 1972 52137 60
199 Bea86 51866 111
200 eduuus 51846 78
201 zsuzsi4712 51845 54
202 minerva777 51668 56
203 eniko79 51527 45
204 Kaunaz 51444 33
205 mar y camin 51438 37
206 Bucko54 51319 35
207 ellák 51062 89
208 babacicamaci 50989 35
209 Jethro Tull 50925 72
210 Carol 33 50879 73
211 herkules66 50752 52
212 csörike44 50717 89
213 Arany1234 50489 80
214 banánhély000 50441 54
215 ira51 50336 71
216 stefi0 50206 94
217 Judy67 49897 92
218 buduc 49813 84
219 Leticia 49318 98
220 Creato 49265 71
221 piros 54 49142 65
222 HARCOS1974 48981 73
223 emily2010 48773 64
224 ER11 48700 110
225 Bowlingia 48693 62
226 coyote18 48556 63
227 zitus33 48370 65
228 Okos András 48113 26
229 Janio 48004 56
230 Heringvirág 47936 89
231 petrucci dt 47926 35
232 Szterke25 47811 94
233 Boocci 47729 52
234 rajmond555 47727 34
235 feri555 47687 36
236 a zidióta 47599 35
237 görbeország1 47547 64
238 17bakony 47507 51
239 Meleczko 47395 53
240 Pepeh 47370 39
241 Dusik Tibor 47320 94
242 nyulam 47304 43
243 PalAmalia 47285 51
244 ficusben1 47283 43
245 Mata Harry 47201 96
246 gepi66 47049 73
247 gewy 46872 55
248 Femina11 46848 106
249 macskajaj 46829 33
250 ilusii 46773 50
251 TBfan 46759 43
252 Knowle Rohre 46665 59
253 Pandalány22 46434 62
254 pistagalamb3 46426 76
255 droom001 46251 70
256 IdiótaDióda 46187 66
257 foglalt pasi 46100 30
258 mercsibe 46054 94
259 klarimama194 46051 67
260 bakfitty25 46041 39
261 BéciBéci 46032 85
262 Toni Gard 46019 23
263 citrom 45976 66
264 stefi1959 45974 62
265 Szabler 45709 45
266 Frajkjuz 45709 53
267 Gabdom 45653 51
268 Angel land 1 45646 48
269 miskageza 45487 53
270 Unic 45436 84
271 smoothd 45245 58
272 deis 45211 55
273 vadika 45110 93
274 agnes01 45065 73
275 csillarudi 45054 58
276 vandalili 45007 54
277 Fenyofa 44622 95
278 indiana2 44592 27
279 Coronita114 44569 36
280 1214 ÁGI 50 44565 65
281 Rudi0 44495 47
282 Poaol 44412 81
283 eszenagy 44339 32
284 harast13 44253 30
285 macso77 44170 38
286 niko008 44154 52
287 donkfish 44098 42
288 mancs1979 44056 45
289 hellbund 43715 51
290 latabal 43584 92
291 MiskolcLady 43460 40
292 Gerrard08 43456 54
293 vylli 43422 34
294 baartez 43360 48
295 putyi51 43307 79
296 Fridecz91 43266 65
297 csibe192 43264 58
298 ternyei 43233 65
299 Moto88 43213 66
300 TOPORTYÁN72 43184 37

 

Hely Régió Gyűjtött XP Játékszám
1 Pest megye 16289805 30674
2 Borsod-Abaúj-Zemplén megye 9424214 17476
3 Buda 7182862 12632
4 Hajdú-Bihar megye 7095016 13049
5 Győr-Moson-Sopron megye 6521412 12047
6 Bács-Kiskun megye 6349100 11489
7 Csongrád megye 6286061 10779
8 Dél-Pest 6163077 10534
9 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5876662 12322
10 Jász-Nagykun-Szolnok megye 5255774 9862
11 Baranya megye 5248136 9817
12 Fejér megye 4890063 9568
13 Veszprém megye 4676077 8594
14 Békés megye 4636838 8444
15 Komárom-Esztergom megye 4460839 8684
16 Heves megye 4253869 7741
17 Észak-Pest 4158088 5929
18 Vas megye 4081558 7203
19 Zala megye 3375773 6359
20 Nógrád megye 3265747 5707
21 Somogy megye 3237933 6201
22 Tolna megye 2547241 4727

 

Szerző: TFS

Szólj hozzá!

Címkék: ranglista

47. heti 300-as ranglista

2014.11.26. 16:38

Hely Játékos Gyűjtött XP Játékszám
1 paperking 461330 217
2 kotkodacs 335433 237
3 Lúzer 289460 149
4 hannibal68 282851 135
5 Godking5 280565 163
6 Treasure 270123 146
7 canden 266628 123
8 sory 257273 124
9 harcoska8 220284 192
10 az első Earl 212345 98
11 caleb65 206403 95
12 csetibor 193523 95
13 eastmarcain 173030 102
14 dean 35 153548 83
15 portyázó 152088 161
16 Higgany 151002 83
17 LillaAntónia 150314 82
18 Sopianae1121 150052 73
19 Virgoncka 150025 116
20 Okos András 147818 66
21 űrállomás 145447 84
22 homa 144073 121
23 lettike115 143379 126
24 DORKA1818 141216 77
25 őrjöngés 140601 116
26 Adeptus55 140534 78
27 Don Törppiló 140050 82
28 csabyci 138295 88
29 erika6019 136801 92
30 Szabidon 134224 71
31 matenet 132281 108
32 Rootless 128345 99
33 jule 128109 92
34 ChromOhSzoma 127841 73
35 pelyheske 124493 124
36 ihárosi z 122995 110
37 Vizilóka 119543 72
38 laura0128 116401 81
39 vercsike30 115892 91
40 csakbéla 114736 66
41 52focus 113987 126
42 Sába 112769 113
43 emeszter 25 111443 121
44 Saint Just1 110381 134
45 kisráncz 109579 54
46 deerrobi 107685 103
47 coyote18 105916 93
48 domibá 105742 156
49 Black Angel 102981 84
50 Pr Zero 100684 121
51 juditka100 100638 125
52 Nattam 100299 86
53 kisiklottak 97728 52
54 Dénes1 96006 122
55 Ancsur 95034 70
56 katewalker 94105 68
57 boubouchka 93030 76
58 luca474Q34 92258 69
59 Najó0413 91641 71
60 löwe 90143 124
61 lealázlak0 89696 133
62 Nyugalom99 89060 100
63 Thor Phika 86711 82
64 korrajz 86331 125
65 bakfitty25 85982 70
66 Eke Máté70 84780 84
67 FennACsúcson 83820 81
68 Georgie 83494 125
69 hubata 83338 60
70 Lugica 82457 66
71 Crazzy Saman 82256 101
72 trancyz 82047 105
73 hoffergyula 81944 120
74 PIKKI 81554 99
75 okapi3 80931 82
76 Mátyás 80096 123
77 foglalt pasi 79768 80
78 babacicamaci 79664 69
79 imiapu01 79630 68
80 noémi202 78857 123
81 körösi90 78310 87
82 SoLiNaMi 77967 67
83 Torony84 77527 47
84 pefe2 76468 80
85 4lajos 76236 48
86 Dree1 76143 79
87 raeva 76003 79
88 koszjuszko 75727 90
89 ikuvihar 75294 57
90 Poaol 73725 110
91 tatula 73395 93
92 Balumedve 72937 123
93 baartez 72416 54
94 Vilhelmina 71326 131
95 eva4900 71051 123
96 JackBauer9 70917 70
97 emese5605 70603 105
98 sipor 70584 71
99 Reistag 69912 72
100 Bloody Roots 69703 79
101 Husla 69437 106
102 krajna 68732 44
103 weltvagabund 68326 64
104 TBfan 67750 68
105 ati1 67189 93
106 lapidarte 66875 49
107 LNErzsike 66697 64
108 gewy 66409 81
109 Imi 007 66354 111
110 putyi51 66300 94
111 Juli2222 66283 64
112 apuciner 66270 75
113 szakip1 66260 35
114 angyalkönny 66119 38
115 Litli1 65978 81
116 Bendtner 65829 102
117 Adpa1969 65598 72
118 ltib53 65507 40
119 Depee 64538 42
120 LeeChristmas 64509 99
121 LadyOfSummer 63867 41
122 Cafat 63664 94
123 hadházisancó 63314 95
124 Nike800 62946 40
125 eduuus 62784 73
126 katicabogi44 62738 87
127 HARCOS1974 62717 84
128 gaucsó 62435 122
129 MM039 62382 72
130 dzsair 62328 51
131 wallentin 62248 36
132 deanakán69 61913 60
133 Sültmalac 61567 72
134 Sevenson 61536 59
135 takszimakszi 61223 69
136 MioA501 61111 48
137 prhométeusz 60980 88
138 józsef44 60704 58
139 kurucz53 60538 101
140 kétNgolyó 60380 84
141 burzum81510 60182 61
142 Netman 1972 60162 95
143 bumburnyak61 60050 46
144 aassdd 60048 105
145 Antigufusz 60025 49
146 oli79timi84 59153 59
147 droom001 58853 82
148 macivagyook 58777 51
149 Leticia 58768 99
150 Bowlingia 58691 81
151 Boocci 58307 61
152 cica2009 58220 85
153 Frakk53 58163 90
154 TriplaDupla7 58009 45
155 Angel land 1 57935 47
156 kalifa1 57740 50
157 csechszlovak 56990 114
158 saintboy 56762 108
159 macskásy 56658 39
160 messi messi 56595 47
161 gipszi4 56588 93
162 Shiisaa 56503 27
163 Trivia 56216 60
164 4519 56063 90
165 ellák 55824 114
166 fanyüvő 55814 73
167 elestor 55585 56
168 Jethro Tull 55505 68
169 384434 55332 71
170 zalailárma 55109 62
171 6666666 54788 80
172 Janio 54443 71
173 Nagy Roccó 54361 68
174 Cool Jazz 54338 41
175 eastwood1 54261 35
176 cukormacika 54043 90
177 Sünifej 53845 50
178 vérehulló 53474 60
179 kovi50 53244 78
180 maupi 52840 45
181 bandi1966 52760 78
182 ettevette 52750 33
183 Satyika 52692 106
184 Yvonne C 52510 94
185 Munkát kerSő 52180 58
186 Qug Loaf 52119 60
187 yaffix 52030 65
188 Dogs Elite 51903 63
189 superizuka 51827 98
190 jancsari 51587 71
191 7macsek8 51546 48
192 szilvi 51338 88
193 Mata Harry 51273 95
194 Bublina 51216 94
195 neduddgi 51135 77
196 vasember 51134 41
197 zolkó62 51025 64
198 mar y camin 50820 34
199 szaki1953 50636 72
200 magdi233 50611 49
201 1bab01 50525 33
202 Arany1234 50507 79
203 Sahrazad 50427 92
204 Mumi77 50410 56
205 shae 50361 112
206 1 vadrózsa 50272 84
207 Minotaurusz 50230 62
208 durbincs 50073 74
209 ebi halacska 49981 42
210 ragazze 49819 74
211 kis farao 49714 57
212 Rákfogó 49639 68
213 pistagalamb3 49483 64
214 Both Benedek 49471 61
215 agnes01 49304 78
216 Cinkó 49067 83
217 king pussy 48983 103
218 traveller77 48814 32
219 eniko79 48538 52
220 Real Prugy 48421 54
221 stefi0 48087 79
222 lyukasóra 48055 24
223 Andrea16 48004 92
224 Prutyuka 47978 60
225 óvári52 47790 67
226 donkfish 47713 38
227 Temsveni 47542 43
228 böjtima 47260 63
229 federer123 47208 81
230 belko1973 47078 84
231 a zidióta 47032 37
232 kadicsi 46988 108
233 bebubabu 46921 42
234 janek59 46905 73
235 ordoguzo 46891 68
236 Asinel 46832 68
237 Csikszereda1 46815 49
238 l0000 46793 59
239 luidefunes21 46762 46
240 puppili 46693 56
241 Golden48 46601 51
242 lebo béla 46313 38
243 dami00 46267 78
244 rajmond555 46186 39
245 Gudianyu 46011 55
246 Sir Adam 45995 43
247 Bucko54 45994 36
248 BesameMucho 45832 41
249 burjan1 45777 20
250 Biggyík 45770 89
251 honfi88 45752 29
252 bluesky1 45685 20
253 ternyei 45600 52
254 Shivashambo 45480 66
255 zsuzsi4712 45478 51
256 lali450 45466 38
257 Árpuc 45279 63
258 Levegő5 45084 85
259 piros 54 44843 55
260 Sylwek 44798 33
261 Evetkeee 44764 72
262 Mira8 44755 90
263 füszerke 44745 38
264 forza zebra 44579 89
265 Bíró Petra 44282 74
266 06cassandra 44237 47
267 ugjftyytf 44187 45
268 Gabdom 44175 41
269 Gibson55 44081 47
270 kwai 44052 74
271 vofely 43805 74
272 rőzse 101 43696 52
273 Fridecz91 43683 58
274 gyömbér6 43634 75
275 frenel 43622 32
276 hellbund 43553 42
277 gyagya csaj 43531 22
278 ferkekix 43457 61
279 tamás100911 43388 69
280 Lini0818 43357 51
281 ER11 43301 86
282 énvokakiráj 43292 22
283 negyor 43275 58
284 JanikaPécs 43210 59
285 szais 43097 78
286 Racracrac 43084 26
287 Pann Dóra 42996 59
288 Minimax58 42971 56
289 MiskolcLady 42861 46
290 dundi1949 42854 87
291 Moto88 42742 78
292 Heringvirág 42710 72
293 hobbimafőzés 42654 59
294 mokka58 42598 71
295 Szterke25 42585 75
296 Ancsika1315 42560 56
297 Fűrész319 42362 84
298 Margaréta27 42333 73
299 tilluka 42293 98
300 ildikám 42268 65

 

Hely Régió Gyűjtött XP Játékszám
1 Pest megye 16593101 30129
2 Borsod-Abaúj-Zemplén megye 9090260 16647
3 Buda 6750977 12135
4 Hajdú-Bihar megye 6684576 12640
5 Győr-Moson-Sopron megye 6529452 11705
6 Bács-Kiskun megye 6454057 11577
7 Csongrád megye 6279465 10817
8 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5899868 12268
9 Dél-Pest 5873972 10676
10 Baranya megye 5218649 9728
11 Jász-Nagykun-Szolnok megye 5142830 9532
12 Fejér megye 4627235 8840
13 Veszprém megye 4554075 8125
14 Békés megye 4533965 7984
15 Komárom-Esztergom megye 4399168 8605
16 Észak-Pest 4358212 6216
17 Heves megye 4100183 7448
18 Vas megye 3805052 6990
19 Somogy megye 3551030 6336
20 Zala megye 3529610 6405
21 Nógrád megye 2808142 5089
22 Tolna megye 2718657 4733

 

Szerző: TFS

Szólj hozzá!

Címkék: ranglista

46. heti 300-as ranglista

2014.11.19. 16:52

Hely Játékos Gyűjtött XP Játékszám
1 Treasure 399349 201
2 Lúzer 334697 172
3 borjúháj 333621 171
4 canden 266938 130
5 sory 261452 123
6 énvokakiráj 257175 112
7 Atya gaty a 243939 119
8 bluescompany 238989 166
9 ettevette 212092 134
10 csetibor 206892 105
11 Higgany 206613 94
12 Szabidon 184233 89
13 caleb65 181688 85
14 Cool Jazz 180293 100
15 Adeptus55 168876 94
16 Godking5 168182 130
17 Adrawen 158855 81
18 baba8810 148865 98
19 pajkos00 144994 100
20 hubata 142039 102
21 DORKA1818 141392 68
22 kisráncz 138498 77
23 matenet 134688 96
24 dean 35 133233 85
25 Vizilóka 131957 83
26 Nattam 127753 99
27 JackBauer9 121580 101
28 ChromOhSzoma 119471 61
29 Eke Máté70 118472 88
30 csakbéla 116996 72
31 katewalker 113997 89
32 Najó0413 110903 82
33 trancyz 109486 134
34 eastmarcain 104691 60
35 rubim12 104436 89
36 imiapu01 103883 78
37 Becky8908 102602 46
38 kisiklottak 100112 54
39 óvári52 98003 116
40 Torony84 97915 69
41 juditka100 96785 118
42 vercsike30 96613 87
43 deerrobi 96309 94
44 kétNgolyó 95903 112
45 okapi3 93981 106
46 PIKKI 93823 117
47 Sába 93804 88
48 kiagyaló 92989 76
49 1 PENGE 1 91949 57
50 52focus 91590 98
51 Ancsur 91206 72
52 Fakabát 90882 74
53 gaucsó 90804 112
54 Litli1 90683 91
55 portyázó 89972 93
56 emese5605 89966 130
57 Dénes1 89916 124
58 boubouchka 89073 75
59 ihateclowns 88823 68
60 jule 88635 78
61 ropi11 87239 55
62 hellbund 87079 89
63 7macsek8 84835 63
64 Antigufusz 84129 56
65 cier 84121 39
66 Nagy Roccó 83486 82
67 ati1 83409 121
68 nanahungara 80917 104
69 maupi 80838 68
70 luca474Q34 80443 76
71 kotkodacs 80025 55
72 Cafat 78588 117
73 hellknights 78338 110
74 LNErzsike 78333 67
75 4lajos 77916 57
76 zolinferno 76312 40
77 Rákfogó 76267 102
78 Sylwek 75574 61
79 baitclehem 75515 51
80 Sevenson 74297 57
81 hoffergyula 74278 92
82 Juli2222 74260 83
83 Don Törppiló 73828 52
84 pelyheske 73348 90
85 FennACsúcson 72180 74
86 eduuus 72084 91
87 Saint Just1 71771 100
88 KyrieEleison 71129 42
89 1nyomdász 70810 72
90 domibá 70385 127
91 aga44 69794 142
92 Boocci 69611 62
93 eva4900 69496 130
94 aassdd 69438 115
95 Vilhelmina 68699 122
96 ihárosi z 67750 52
97 bakfitty25 67290 49
98 Minotaurusz 67257 79
99 józsef44 67201 59
100 emeszter 25 67127 77
101 forza zebra 66834 121
102 Levegő5 66645 98
103 ltib53 66449 36
104 ikuvihar 66439 64
105 rőzse 101 66432 56
106 Vaspepe 66249 78
107 Amaya 65763 70
108 wallentin 65732 36
109 kobe0611 65728 72
110 Lugica 65497 58
111 löwe 65429 137
112 Degi56 65042 60
113 ugjftyytf 64482 77
114 Leticia 64317 106
115 virtu Óz 63949 49
116 füszerke 63842 50
117 alcosto 63536 59
118 Pacsus19110 63486 62
119 korrajz 63172 100
120 botvan 62792 69
121 Mátyás 62634 104
122 zalailárma 62603 62
123 Knowle Rohre 62531 62
124 06cassandra 62483 65
125 LeeChristmas 62106 83
126 Duszka Joe 61936 113
127 lukameddmeg 61348 73
128 stefi0 61172 85
129 kkhalas 60958 63
130 Tiiuana 60952 93
131 vérehulló 60909 52
132 sekk466 60844 92
133 lapidarte 60721 46
134 babacicamaci 60629 44
135 x Renike x 60620 90
136 jbarany 60538 58
137 elestor 60452 58
138 foglalt pasi 60441 44
139 Buta Kan 60159 60
140 NemvokButa 60045 107
141 Imi 007 59939 85
142 Sovideki 59902 44
143 feketeNap 59783 45
144 coyote18 59491 76
145 kalifa1 59247 46
146 gewy 59101 83
147 öcsisajt 58854 73
148 apuciner 58407 54
149 Angel land 1 58400 64
150 Qug Loaf 58225 78
151 Frakk53 58083 86
152 Hérics 57727 60
153 bundika56 57514 75
154 1 vadrózsa 57482 102
155 angyalkönny 57335 36
156 Hanich 1985 57299 85
157 B0szk0 56931 74
158 SoLiNaMi 56067 44
159 csechszlovak 56010 121
160 szilike98 55941 89
161 neduddgi 55915 110
162 cseperke4 55883 83
163 Reistag 55875 69
164 maxi foxi 55786 52
165 gyalog03 55777 37
166 krajna 55701 35
167 vasember 55644 36
168 Tomihoho 55624 47
169 Nike800 55556 32
170 MM039 55152 78
171 katedra 55026 71
172 bebubabu 54786 41
173 Shiisaa 54775 33
174 Mumi77 54737 68
175 Sir Adam 54237 43
176 karcsy 54128 64
177 panzi2005 53852 70
178 Wallace22 53730 75
179 Netman 1972 53615 76
180 Shivashambo 53592 86
181 myrrhman 53401 55
182 ginny25 53200 45
183 Cuccosmucc 53185 68
184 lebo béla 52631 45
185 BéciBéci 52573 84
186 dévényik 52565 51
187 katicabogi44 52561 71
188 Poaol 52545 105
189 kurucz53 52392 89
190 Carol 33 52120 66
191 laguna13 51961 53
192 sótony3 51829 55
193 rirobe 50991 47
194 dzsair 50887 33
195 Zsú85 50875 89
196 swii 50689 85
197 raeva 50585 72
198 Temsveni 50457 45
199 Virgo007 50385 39
200 Dree1 50350 39
201 Wonderpun 50279 36
202 Dewree 50145 94
203 Danish 50093 80
204 Kappan 49848 41
205 lassúcska61 49692 59
206 szakip1 49644 33
207 AMON 49575 85
208 MikiApa 49522 104
209 superizuka 49291 96
210 Sültmalac 49033 54
211 Satyika 49002 89
212 Dogs Elite 48983 53
213 prhométeusz 48699 65
214 bumburnyak61 48630 57
215 macskásy 48561 35
216 mercsibe 48540 95
217 juhaszkriszt 48520 53
218 szemmy 48391 97
219 Pickos Fred 47827 57
220 Balumedve 47817 94
221 akarholia 47789 59
222 szais 47757 96
223 miszur 47711 95
224 MiskolcLady 47619 51
225 B Mihály 47553 80
226 Vittorio01 46936 61
227 Bíró Petra 46889 68
228 piros 54 46862 67
229 Bakut 46859 90
230 Grosso4 46634 73
231 bojka24 46622 79
232 angela46 46572 43
233 Lali Fertőd 46500 37
234 Husla 46487 72
235 Violet75 46483 49
236 vofely 46446 87
237 19Melinda84 46417 75
238 lali 449 46359 41
239 Heringvirág 46327 70
240 Lini0818 46204 57
241 janek59 46143 67
242 ROMSZÁN 46142 76
243 Kismaki 46114 34
244 Georgie 45913 60
245 vycacyca76 45907 34
246 h488807 45886 37
247 TriplaDupla7 45743 32
248 Juda Ben Hur 45695 77
249 banánhély000 45664 51
250 Mucclia 45634 71
251 Nyitott 45535 66
252 tatula 45431 71
253 Munkát kerSő 45403 55
254 Balázs 45254 84
255 Doktorék 45233 94
256 messi messi 45185 40
257 bgazza 45107 39
258 gyöngy13 44914 77
259 shae 44899 110
260 Meleczko 44879 47
261 burjan1 44835 20
262 rajmond555 44834 38
263 oli79timi84 44828 51
264 hgazella 44760 73
265 Emozione 44650 74
266 Zuzka 44577 77
267 csabkl 44521 55
268 feno74 44490 42
269 Sünifej 44202 39
270 macskaszem 44132 60
271 kiss pákó 44019 83
272 magdi233 43917 46
273 Arany1234 43915 74
274 Trinity25 43877 46
275 Nyugalom99 43826 61
276 kannibál19 43729 45
277 Obelix 4 43622 52
278 margo0210 43479 73
279 Yvonne C 43395 92
280 rebabra 43208 73
281 Pepeh 43203 40
282 paperking 42925 22
283 turipapi 42899 49
284 ferkekix 42892 68
285 Judy67 42857 77
286 eret 42822 57
287 teo 11 42709 50
288 augrom 42673 29
289 ellák 42632 68
290 mariann1258 42543 78
291 Zola822 42416 41
292 barnaszikla 42336 73
293 angyalbaba 42321 70
294 Prutyuka 42246 56
295 deanakán69 42121 47
296 sanyikó5 41981 28
297 Golden48 41948 48
298 Thor Phika 41766 48
299 bandi1966 41699 84
300 deis 41565 44

 

Szerző: Tomi from Space

1 komment

Címkék: ranglista

45. heti 300-as ranglista

2014.11.12. 15:41

Hely Játékos Gyűjtött XP Játékszám
1 Lúzer 425776 229
2 Treasure 356058 192
3 Becky8908 351757 174
4 cier 280432 153
5 feketeNap 266233 178
6 paperking 265170 129
7 Higgany 255501 124
8 1 PENGE 1 241057 170
9 canden 238597 121
10 Adrawen 232701 129
11 sory 228802 108
12 Ancsur 201778 154
13 caleb65 189269 94
14 csetibor 185681 109
15 baba8810 173673 139
16 Godking5 165966 99
17 Adeptus55 161088 99
18 zolinferno 159132 96
19 vercsike30 147631 122
20 kisráncz 143213 74
21 DORKA1818 141387 73
22 énvokakiráj 139825 68
23 pajkos00 139324 94
24 imiapu01 133988 96
25 portyázó 130716 139
26 Fakabát 129445 113
27 luca474Q34 124615 90
28 KavasyEdit 123481 64
29 ildi01 123212 78
30 eastmarcain 122220 69
31 Sába 117258 102
32 kisiklottak 116631 62
33 Énkriszti 114579 121
34 bumburnyak61 109797 108
35 maupi 109784 77
36 Cool Jazz 108221 69
37 gaucsó 107239 135
38 Nattam 103654 85
39 deerrobi 103207 96
40 georgina0806 102641 105
41 hubata 102423 76
42 ChromOhSzoma 101960 51
43 bluescompany 100184 68
44 sekk466 98021 103
45 dean 35 96558 45
46 TriplaDupla7 96499 59
47 ati1 96325 128
48 Litli1 95851 101
49 Najó0413 95829 95
50 boubouchka 95231 71
51 Juli2222 93618 106
52 emeszter 25 92446 117
53 Marianna M 88473 69
54 Csongor76 86819 95
55 JackBauer9 86271 79
56 az első Earl 85694 39
57 katewalker 84300 79
58 52focus 83207 82
59 magdi233 82848 85
60 Vizilóka 82389 56
61 Nyugalom99 81106 74
62 Vaspepe 80914 90
63 traveller77 79839 59
64 matenet 79489 67
65 földön futó 79257 37
66 Sylwek 79235 62
67 ikuvihar 78311 90
68 Balumedve 77606 136
69 Eke Máté70 77191 76
70 Dénes1 77137 120
71 pelyheske 77028 106
72 4lajos 76583 54
73 okapi3 76258 86
74 aassdd 76199 136
75 elestor 76146 68
76 dzsair 75792 48
77 Los Tornados 74026 73
78 kotkodacs 73921 45
79 bakfitty25 73632 59
80 LNErzsike 73590 79
81 ltib53 73525 42
82 7macsek8 73455 58
83 eva4900 72689 128
84 ropi11 71413 51
85 botvan 71186 61
86 lukameddmeg 70788 64
87 Dogs Elite 70605 71
88 kétNgolyó 70453 92
89 Viharbogar 70344 86
90 Poaol 70231 129
91 szilvi 69883 115
92 gyalog03 69787 45
93 oli79timi84 69195 66
94 emese5605 68611 91
95 juditka100 67981 97
96 Satyika 67679 117
97 juhaszkriszt 67389 73
98 tigre 67227 115
99 apuciner 66639 65
100 jule 66496 61
101 Netman 1972 65931 103
102 XDingiX 65866 65
103 baitclehem 65760 51
104 ihateclowns 65750 67
105 kurucz53 65701 96
106 Angel land 1 65679 67
107 Shiisaa 65406 43
108 csechszlovak 65350 137
109 Violet75 65082 74
110 Imi 007 65062 104
111 wallentin 65012 38
112 Obelix 4 64879 57
113 Rootless 64590 48
114 angyalkönny 64509 30
115 KyrieEleison 64426 42
116 1 vadrózsa 64218 92
117 lapidarte 63619 41
118 Vittorio01 63228 69
119 BrillíRozi 63181 30
120 Leticia 63087 122
121 Vilhelmina 63049 112
122 gewy 62952 101
123 Nike800 62948 34
124 FennACsúcson 62702 70
125 rőzse 101 62647 69
126 Boocci 62550 52
127 Andulka001 62440 48
128 forza zebra 62389 120
129 piros 54 61269 79
130 krajna 61212 39
131 Torony84 61207 48
132 körösi90 61198 66
133 06cassandra 61179 69
134 Jethro Tull 61129 57
135 korrajz 61027 107
136 hoffergyula 60992 87
137 luidefunes21 60972 50
138 esther100 60689 74
139 hellknights 60529 82
140 cseperke4 60185 86
141 aga44 60087 122
142 B0szk0 60022 76
143 PIKKI 60011 73
144 óvári52 59851 73
145 hellbund 59521 66
146 eduuus 58795 80
147 teo 11 58781 77
148 babacicamaci 58768 50
149 orex 58702 70
150 Wonderpun 58537 50
151 x Renike x 58526 92
152 burzum81510 58418 58
153 Dusik Tibor 58384 104
154 Mátyás 58260 106
155 Cafat 58234 83
156 Dániel22 58097 101
157 Levegő5 57873 99
158 1nyomdász 57870 54
159 vérehulló 57573 60
160 rebabra 57422 78
161 Saint Just1 57330 86
162 macskásy 57231 41
163 Kabala83 57170 59
164 Zsú85 57139 98
165 Qug Loaf 56855 74
166 Zuzka 56669 87
167 SoLiNaMi 56657 45
168 ancsa3413 56427 99
169 Atlasz71 56341 96
170 ébrenjárok1 56188 33
171 Sovideki 56048 37
172 LeeChristmas 56033 88
173 napoleon2012 55992 81
174 Prutyuka 55713 53
175 Bye Alex 55594 43
176 öcsisajt 55449 71
177 deanakán69 55283 59
178 Don Törppiló 54741 32
179 srofos 54696 91
180 Köszönjél 54603 39
181 stefi0 54059 90
182 Tomat 53933 53
183 ACDC85 53769 70
184 Rákfogó 53612 67
185 Danish 53574 96
186 Mumi77 53375 67
187 tibcsi12 52972 79
188 eszabo 52923 73
189 buduc 52865 96
190 szais 52835 95
191 Golden48 52622 49
192 Lini0818 52515 69
193 lebo béla 52421 46
194 cica2009 52340 76
195 Carol 33 52209 62
196 B Mihály 52069 84
197 Pr Zero 52047 63
198 katicabogi44 52018 74
199 kela 51893 64
200 MiskolcLady 51668 46
201 ugjftyytf 51527 53
202 Husla 51468 84
203 takszimakszi 51464 51
204 Duszka Joe 51413 101
205 Adam27 51372 33
206 Mata Harry 51264 105
207 kkhalas 51215 54
208 ALF9 51122 67
209 Sevenson 51043 44
210 rirobe 50887 43
211 negyor 50883 48
212 húú de ciki 50867 43
213 rettenet 50852 60
214 mancs1979 50841 71
215 peti2510 50690 61
216 ferkekix 50557 79
217 durbincs 50549 82
218 vmzsuzsa 50453 47
219 józsef44 50292 48
220 ellák 50201 85
221 Zypresa 50142 38
222 Shivashambo 50124 87
223 mar y camin 50085 33
224 Tobramycin 50059 69
225 Balázs 49606 85
226 a zidióta 49546 46
227 l00100 49523 52
228 Yvonne C 49475 109
229 szakip1 49362 33
230 ginny25 49269 42
231 Tornado15 49248 52
232 Arany1234 49168 73
233 Buta Kan 48992 61
234 Csopy54 48742 104
235 aszoj 48738 84
236 gabesz70000 48670 66
237 Bowlingia 48624 57
238 szaki1953 48580 58
239 Minotaurusz 48450 72
240 koszjuszko 48368 43
241 dévényik 48366 52
242 gyömbér6 48321 71
243 prhométeusz 48241 84
244 füszerke 47997 40
245 MikiApa 47797 108
246 Illnath 47790 56
247 Okoska 3698 47744 73
248 neduddgi 47653 95
249 makel93 47631 71
250 abraka007 47547 46
251 lali 446 47219 47
252 Agni 47177 64
253 Faint 47154 59
254 gyöngy13 47133 79
255 Boti 77 47095 44
256 tatula 47073 66
257 MioA501 46896 53
258 viktororban 46783 69
259 Antigufusz 46722 33
260 burjan1 46662 21
261 Emike05 46641 97
262 Árpuc 46467 79
263 kalifa1 46290 33
264 Sünifej 46286 41
265 Meleczko 46272 59
266 saintboy 46224 113
267 rajmond555 46140 24
268 bedonia 46045 50
269 Évus51 45776 98
270 Teophil 45718 63
271 Andrea16 45666 78
272 Judy67 45631 89
273 felhőtáncos1 45564 51
274 szilike98 45546 90
275 Dixicica 45389 90
276 vadika 45356 89
277 Demeter 45316 60
278 foglalt pasi 45315 43
279 Pelihu 45270 66
280 duda90 45260 40
281 nórici74 45219 36
282 Tiiuana 45219 72
283 Fridecz91 45154 59
284 Megújulás 45124 31
285 tanytany 45119 71
286 kronprinz 45024 21
287 cukorka42 44947 85
288 Buzást 44863 99
289 Pann Dóra 44812 45
290 weltvagabund 44655 35
291 vycacyca76 44644 31
292 8Szikra4 44585 29
293 banánhély000 44457 48
294 honfi1 44455 70
295 panzi2005 44361 54
296 visnyicska 44169 71
297 virtu Óz 43922 38
298 marisnov 43905 84
299 raeva 43852 66
300 fickó20 43824 56

 

Hely Régió Gyűjtött XP Játékszám
1 Pest megye 15552131 27729
2 Borsod-Abaúj-Zemplén megye 8764798 15282
3 Buda 6556243 11660
4 Hajdú-Bihar megye 6414502 11564
5 Csongrád megye 6232664 10522
6 Győr-Moson-Sopron megye 6190239 11488
7 Bács-Kiskun megye 6009626 10500
8 Dél-Pest 5524013 9792
9 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5325777 10813
10 Baranya megye 4962971 9004
11 Jász-Nagykun-Szolnok megye 4931454 9209
12 Komárom-Esztergom megye 4435718 8247
13 Fejér megye 4293009 7774
14 Veszprém megye 4226927 7978
15 Észak-Pest 3963521 5574
16 Békés megye 3956388 7160
17 Heves megye 3720793 6538
18 Vas megye 3587872 6363
19 Zala megye 3476375 6072
20 Somogy megye 3070776 5746
21 Nógrád megye 2951908 5050
22 Tolna megye 2669813 4856

Szerző: TFS

Szólj hozzá!

Címkék: ranglista

44. heti 300-as ranglista

2014.11.05. 16:26

Hely Játékos Gyűjtött XP Játékszám
1 Joss 458495 267
2 imiapu01 366699 227
3 termi nándor 325180 159
4 canden 305511 149
5 sory 260032 122
6 DZSINEVRA 231430 161
7 KavasyEdit 229360 124
8 Higgany 228177 121
9 Ancsur 222595 149
10 BrillíRozi 212452 109
11 Treasure 209886 113
12 felleghajtó7 202240 146
13 csetibor 201036 104
14 Adeptus55 188000 103
15 x DANCE x 183814 157
16 az első Earl 177615 87
17 caleb65 171571 86
18 Lúzer 169095 90
19 ChromOhSzoma 164845 76
20 Sába 163906 143
21 1 Őrszem 1 161841 170
22 maupi 143847 132
23 1bab01 143675 83
24 feketeNap 142837 124
25 DORKA1818 140873 78
26 kisráncz 140240 75
27 burjan1 138035 64
28 Torony84 133583 100
29 ihárosi z 131532 105
30 hubata 125940 94
31 Fakabát 125089 101
32 nanahungara 123585 163
33 Godking5 122843 74
34 katewalker 121418 96
35 emese5605 119811 192
36 baba8810 117438 75
37 LNErzsike 116993 78
38 Taki0713 116177 154
39 deerrobi 113557 101
40 weltvagabund 109900 66
41 Reistag 109253 135
42 Nattam 106978 79
43 Najó0413 104865 94
44 emeszter 25 102886 123
45 Violet75 102759 99
46 Rootless 101897 75
47 sótony3 101121 99
48 Eke Máté70 100573 107
49 gyalog03 100286 67
50 Viharbogar 99968 126
51 dean 35 99166 70
52 luca474Q34 98856 69
53 cier 97297 68
54 Faint 95978 125
55 Hisztis0908 95341 56
56 kübli 94610 72
57 kotkodacs 94607 70
58 eastmarcain 88870 57
59 dzsair 88549 58
60 tenisz96 87697 105
61 Juli2222 87642 95
62 Dénes1 86702 120
63 Vizilóka 86433 66
64 Frescobaldi1 85711 56
65 óvári52 85221 109
66 rőzse 101 85068 77
67 eva4900 84954 128
68 Shiisaa 84747 55
69 boubouchka 84370 67
70 Lugica 84153 77
71 Ildi44 82376 119
72 Tomat 82201 79
73 ACDC85 81796 89
74 okapi3 81246 79
75 Los Tornados 80854 73
76 RYOBI 18V 80759 40
77 ugjftyytf 79835 77
78 Kismaki 79040 53
79 lebo béla 77295 59
80 52focus 76150 84
81 Netman 1972 76136 122
82 4lajos 76130 63
83 hellbund 75747 67
84 Anikó0521 75490 78
85 Asmodeus 75392 66
86 Illnath 74865 93
87 ropi11 74680 47
88 pelyheske 74552 83
89 ikuvihar 73817 64
90 vercsike30 73616 66
91 cukkribari 73221 88
92 magdi233 73158 74
93 ati1 73126 125
94 forza zebra 72445 126
95 eduuus 72296 80
96 NemVokRenick 72119 60
97 PIKKI 72108 88
98 Mátyás 72010 114
99 MM039 71576 89
100 AMON 70754 112
101 b44b6b82 70597 101
102 horgony1112 70515 65
103 kronprinz 70366 43
104 Hercegnovi 70138 61
105 coyote18 69927 75
106 angyalkönny 69858 47
107 bluescompany 69456 62
108 a 2 guzi 69241 47
109 lapidarte 69207 62
110 Antigufusz 68854 51
111 juditka100 68631 112
112 gaucsó 68593 106
113 juhaszkriszt 68410 81
114 Nike800 68220 41
115 Adrawen 67947 38
116 Cool Jazz 67777 53
117 prhométeusz 66995 104
118 HomoDefektus 66939 55
119 kopi0723 66681 57
120 oli79timi84 66565 52
121 Imi 007 66449 97
122 ltib53 66061 40
123 Sültmalac 65881 84
124 Lini0818 65503 74
125 7macsek8 65420 53
126 honfi fi 65120 47
127 zsolto23 65090 122
128 Litli1 65017 71
129 NBA1967 64866 44
130 cucchiaio 64771 74
131 JackBauer9 64626 47
132 myrrhman 64411 63
133 SoLiNaMi 63479 58
134 ptamas94 62668 71
135 körösi90 62583 68
136 KyrieEleison 62565 44
137 vycacyca76 61844 50
138 kisiklottak 61797 30
139 eniko79 61357 51
140 szais 61300 111
141 saintboy 61165 124
142 Temsveni 61157 46
143 Sylwek 61141 48
144 bumburnyak61 61110 57
145 peti2510 60764 51
146 kannibál19 60759 51
147 Tudatlanbuta 60597 58
148 vadika 60576 109
149 zalailárma 60558 62
150 kurucz53 60131 124
151 Georgie 59856 91
152 Angel land 1 59552 59
153 C0LD CASE 59343 38
154 Danish 59320 96
155 Lépjélmárbe 59221 66
156 M aximus 59088 54
157 cseperke4 58756 83
158 Sovideki 58438 45
159 kalifa1 58275 40
160 lipijooo 58007 75
161 lazio78 57946 47
162 ebi halacska 57809 47
163 Sünifej 57763 45
164 homa 57712 43
165 katicabogi44 57610 81
166 Husla 57493 109
167 elestor 57310 62
168 B Mihály 57308 88
169 Sevenson 57200 52
170 Jethro Tull 57117 69
171 Capuccino310 57112 50
172 Racracrac 56904 31
173 messi messi 56707 47
174 Golden48 56704 59
175 33zolka 56120 51
176 Obelix 4 56041 48
177 ginny25 55884 46
178 Minotaurusz 55836 77
179 Clarah 55448 84
180 Hummer 55133 65
181 Prutyuka 55043 70
182 vérehulló 54799 54
183 origop 54484 41
184 napoleon2012 54168 87
185 kela 54089 66
186 akarholia 53760 69
187 Nagy Roccó 53702 48
188 piros 54 53652 75
189 Tornado15 53625 81
190 csechszlovak 53465 115
191 gabcsii1127 53403 36
192 Syzoo 53279 75
193 macivagyook 53250 53
194 kétNgolyó 53081 69
195 Adam27 53073 41
196 Knowle Rohre 53056 53
197 RETRÓSAS 52841 85
198 Amaya 52653 49
199 Kabala83 52586 69
200 feno74 52485 56
201 eret 52413 65
202 ternyei 52402 55
203 Árpuc 52138 74
204 Zola822 51879 64
205 tilluka 51577 110
206 krajna 51527 49
207 hoffergyula 51469 77
208 Carol 33 51465 63
209 tibcsi12 51404 69
210 Real Prugy 51269 86
211 Heringvirág 51212 76
212 Szterke25 51208 98
213 kapcarongy 51187 45
214 jule 50966 35
215 Adpa1969 50963 45
216 Dániel22 50799 95
217 banderasz024 50514 62
218 milatan 50479 84
219 Pajkimajki 50186 97
220 kvitova68 50180 38
221 marcsu0815 50058 92
222 stefi0 49952 81
223 Bowlingia 49944 68
224 esther100 49879 38
225 Mata Harry 49871 100
226 l00001 49675 51
227 book1961 49548 52
228 józsef44 49528 41
229 Leticia 49507 108
230 Megújulás 49472 30
231 Szosy 18 49451 68
232 felhőtáncos1 49304 47
233 gewy 49291 91
234 Rákfogó 49060 75
235 napfonat 49054 56
236 szakip1 49037 36
237 Janesz King 49029 64
238 kovibalu64 48969 62
239 bathori8 48964 57
240 ancsa3413 48737 86
241 raeva 48684 60
242 Tobramycin 48534 75
243 gabesz70000 48298 58
244 paperking 48259 24
245 honfi88 48213 32
246 zoltonn 47909 90
247 Szemétláda 47892 44
248 Londen13 47829 44
249 06cassandra 47798 55
250 deanakán69 47754 57
251 srofos 47652 90
252 kosaj177 47586 44
253 csillag710 47516 66
254 Paller Naca 47504 38
255 szilvi 47440 87
256 wekiitoedzo 47172 61
257 ferkekix 46805 65
258 dalacinka 46656 95
259 gzsbnbbb 46598 36
260 VoLimTe 46577 67
261 jolly35 46568 80
262 feketepeter6 46416 64
263 csabkl 46260 52
264 12Tünde34 46219 55
265 kozmaévácska 46205 60
266 berekfa 46148 75
267 Don Törppiló 45970 40
268 georgina0806 45950 47
269 Csopy54 45808 87
270 Kitsch 45793 73
271 favágócár 45719 56
272 ferkencz 45690 56
273 Pacsus19110 45588 42
274 VV7m 45555 97
275 Gabby8 45441 81
276 bundika56 45336 61
277 gyömbér6 45317 68
278 gabika1959 45092 93
279 botvan 45085 53
280 miskageza 45085 63
281 Sonka49 45055 63
282 cica2009 44876 69
283 húú de ciki 44823 46
284 burzum81510 44774 38
285 zsu921 44750 46
286 Femina11 44644 107
287 macskajaj 44613 39
288 vmzsuzsa 44586 37
289 zsuzsi4712 44571 56
290 aassdd 44527 87
291 shae 44469 101
292 Mucclia 44427 75
293 Matkalf 44325 46
294 banánhély000 44278 64
295 Öreg 55 44277 51
296 EauRouge2 44199 40
297 rajmond555 44047 31
298 füszerke 44016 35
299 LÚSER 43970 63
300 Hansi64 43894 64

 

Hely Régió Gyűjtött XP Játékszám
1 Pest megye 17476684 31922
2 Borsod-Abaúj-Zemplén megye 9582349 17650
3 Győr-Moson-Sopron megye 7859652 13737
4 Hajdú-Bihar megye 7448955 14058
5 Buda 7061161 12565
6 Csongrád megye 6572161 11679
7 Bács-Kiskun megye 6505188 11646
8 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 6040109 12790
9 Dél-Pest 5935744 10692
10 Baranya megye 5637909 10702
11 Fejér megye 5148491 9909
12 Jász-Nagykun-Szolnok megye 4913927 9505
13 Veszprém megye 4857136 8876
14 Békés megye 4697904 8671
15 Komárom-Esztergom megye 4650867 8994
16 Heves megye 4382177 7769
17 Vas megye 4254819 7378
18 Észak-Pest 3942878 5926
19 Zala megye 3621384 6889
20 Nógrád megye 3151074 5478
21 Tolna megye 3145584 5610
22 Somogy megye 3074211 6083

Szerző: TFS

Szólj hozzá!

Címkék: ranglista

43. heti 300-as ranglista

2014.10.29. 16:30

Hely Játékos Gyűjtött XP Játékszám
1 paperking 515420 258
2 Robogo67 400967 308
3 ivecós manus 316791 148
4 harcoska8 311256 264
5 luzer 2007 310152 202
6 canden 289892 143
7 sory 250576 117
8 Adeptus55 237001 137
9 Higgany 233494 115
10 nagybalu 212736 137
11 Sába 202646 207
12 csetibor 185502 85
13 Treasure 175086 98
14 adampool 168483 98
15 baba8810 167210 125
16 Ungardeutsch 164229 120
17 ilood 161897 105
18 caleb65 161794 91
19 burzum81510 158793 145
20 dean 35 157414 108
21 C0LD CASE 150392 105
22 ihárosi z 150108 110
23 kisiklottak 140259 71
24 DORKA1818 140124 73
25 macskásy 139552 87
26 kisráncz 138687 72
27 gyalog03 138647 92
28 Reistag 136569 162
29 vercsike30 135747 113
30 szakip1 133256 95
31 Fakabát 123064 121
32 emeszter 25 122916 164
33 macivagyook 121007 117
34 eastwood1 118830 64
35 Georgina 64 118642 104
36 csillagderes 116856 137
37 hadd legyek 114280 99
38 katewalker 113909 103
39 eastmarcain 109152 64
40 nemelehetnee 106114 61
41 kronprinz 106036 69
42 szaki1953 103034 143
43 1 Sördög 1 102996 89
44 imiapu01 101191 74
45 Ancsur 100659 73
46 Vizilóka 100102 65
47 hubata 100004 77
48 Áron a Hun 99587 87
49 dzsair 98313 68
50 Juli2222 96282 102
51 LNErzsike 95594 84
52 Najó0413 94553 96
53 Dénes1 94523 124
54 ikuvihar 94493 76
55 GrétaLilla 94170 175
56 Rootless 93409 70
57 ChromOhSzoma 92387 43
58 hellbund 91042 104
59 IGUANAdisc 90519 85
60 rubim12 90259 82
61 JackBauer9 89979 74
62 bundika56 87913 119
63 Anikó0521 87001 88
64 Prutyuka 86062 98
65 boubouchka 85383 72
66 jbarany 85007 69
67 józsef44 84936 74
68 Nyugalom99 84024 78
69 b44b6b82 83720 72
70 luca474Q34 83578 78
71 elestor 83230 83
72 saintboy 82391 149
73 baartez 81840 60
74 Jack Haley 81309 53
75 okapi3 81052 82
76 ati1 81002 103
77 ltib53 80864 59
78 edzés 80797 97
79 lyukasóra 80328 61
80 emese5605 79475 119
81 Mumi77 78534 85
82 eltüntetlek 77905 140
83 4lajos 77653 55
84 körösi90 77592 74
85 Husla 77233 159
86 prhométeusz 77175 116
87 forza zebra 77174 136
88 Zsuzsanna53 76419 124
89 Godking5 76184 43
90 Mátyás 76107 120
91 Tiiuana 75934 108
92 erika6019 75544 62
93 Nattam 75421 64
94 krajna 75215 47
95 HomoDefektus 73698 64
96 Nagy Roccó 73387 76
97 FILOU200 72763 57
98 edit720408 72164 64
99 dévényik 71686 74
100 lukameddmeg 70802 70
101 Sylwek 70686 62
102 londine11 70223 70
103 napoleon2012 69954 84
104 Sültmalac 69626 79
105 Arsakida 69417 60
106 Nyitott 69374 79
107 űrállomás 69257 44
108 Vilhelmina 68655 119
109 gaucsó 68635 112
110 Robesz 8 68101 106
111 Vittorio01 67837 72
112 Racracrac 67765 44
113 Litli1 67759 82
114 Sanyi0113 67034 39
115 húú de ciki 67001 55
116 Hercegnovi 66665 56
117 bluescompany 66301 46
118 zcirip 66290 80
119 napfonat 66287 77
120 tibcsi12 66163 101
121 homa 66148 65
122 Clarah 66109 106
123 lebo béla 65445 53
124 kurucz53 65124 103
125 Nike800 64627 50
126 Netman 1972 64616 99
127 myrrhman 64356 70
128 bgazza 64229 53
129 okarad 64168 103
130 MioA501 64089 53
131 jimbeam74 63991 114
132 Zypresa 63681 35
133 Real Prugy 63554 82
134 Faint 63381 108
135 angyalkönny 63232 39
136 MiskolcLady 62818 70
137 Taurus 62783 71
138 Temsveni 62650 47
139 M i n i 62516 102
140 mimóza123 62435 93
141 ildiko9110 62279 109
142 B Mihály 61998 97
143 ancsa3413 61435 112
144 scille 61273 76
145 KyrieEleison 60938 36
146 laguna13 60916 61
147 vycacyca76 60885 55
148 Adam27 60606 51
149 Morningstar 60453 37
150 kischips 60448 92
151 metzke 60421 72
152 StarTrek 60243 64
153 Boocci 60143 64
154 diazepam 59790 94
155 Golden48 59644 85
156 juhaszkriszt 58891 79
157 virtu Óz 58782 55
158 ACDC85 58601 64
159 ebi halacska 58544 59
160 Sir Adam 58422 59
161 zsu921 58367 69
162 Félelem Bére 58279 45
163 lev0101 58140 91
164 oli79timi84 58034 61
165 Demeter 58006 64
166 Judy67 57621 101
167 Norbi1991 57521 81
168 Heny18 57500 58
169 Lini0818 57444 85
170 Mata Harry 57409 106
171 Tomat 57247 68
172 Jethro Tull 57225 65
173 Hummer 56940 82
174 vasember 56794 38
175 Kardánbox 56768 43
176 Paller Naca 56622 36
177 Puki Cunami 56496 74
178 cica2009 56462 55
179 Shiisaa 56369 38
180 Obelix 4 56291 43
181 60peti 56244 63
182 zéró farkas 56231 39
183 Mucclia 56032 93
184 kende2006 56011 59
185 deerrobi 55886 50
186 Danish 55775 89
187 regio636 55129 56
188 01 ügynök 54620 67
189 Bakut 54591 107
190 ternyei 54523 86
191 katicabogi44 54504 74
192 kübli 54438 47
193 sótony3 54042 68
194 Sünifej 54039 55
195 Imi 007 54021 77
196 füszerke 54017 48
197 stefi0 54010 79
198 deis 53894 58
199 pelyheske 53882 60
200 Hullajelolt1 53715 69
201 verjhatudsz 53668 63
202 Asmodeus 53541 49
203 Leticia 53390 100
204 Margaréta27 53367 73
205 Tudatlanbuta 53150 59
206 indiana2 52838 40
207 lapidarte 52574 41
208 beatrice949 52514 73
209 abraka007 52221 40
210 bagine69 52213 86
211 Carol 33 52159 74
212 Buta Kan 52127 58
213 Szasiko 51902 63
214 06cassandra 51776 74
215 Scorpion25 51638 99
216 Violet75 51630 42
217 zorka557 51545 43
218 sekk466 51504 83
219 eduuus 51265 79
220 kalifa1 51252 43
221 gino2781 50923 47
222 misebor001 50703 57
223 szais 50657 92
224 cseperke4 50631 60
225 Cafat 50596 76
226 marcsu0815 50571 78
227 Csilla xde 50550 73
228 Amaya 50526 41
229 shalom1 50047 93
230 33zolka 50042 59
231 hoffergyula 50002 66
232 ptamas94 49772 76
233 7macsek8 49762 48
234 froli1 49728 37
235 zsoca8888 49656 55
236 Évus51 49531 106
237 Sxx7 49434 92
238 Frescobaldi1 49432 55
239 Attila6900 49327 62
240 Rákfogó 49023 65
241 banánhély000 48825 57
242 görbeország1 48655 66
243 EzCsakJáték 48576 43
244 norbri 48483 50
245 Dániel22 48274 90
246 vera1991 48130 67
247 zoltonn 47924 83
248 eva4900 47887 94
249 Angel land 1 47842 45
250 marisnov 47793 74
251 macskajaj 47784 43
252 jancsari 47784 70
253 ginny25 47776 49
254 Tóth Margó 47742 77
255 spenot61 47725 50
256 dorzoKA 47724 57
257 mammancs1 47658 116
258 marcsimama63 47634 46
259 blau100 47587 54
260 AMON 47340 94
261 csechszlovak 47332 104
262 Mama Lak 47283 75
263 nacsong 47241 64
264 Adryk 47235 67
265 Csopy54 47181 106
266 coyote18 47105 46
267 Janesz King 47105 92
268 dömdödöm63 47025 79
269 tilluka 46992 102
270 Thamy 46951 83
271 Cool Jazz 46882 39
272 mar y camin 46789 39
273 Lépjélmárbe 46784 92
274 Hérics 46606 45
275 stefi1959 46468 61
276 domi99990 46433 83
277 nyulam 46415 47
278 Arany1234 46395 69
279 vérehulló 46363 53
280 aassdd 46251 101
281 sandor12345 46205 82
282 Szosy 18 46105 74
283 bebubabu 46091 34
284 zsóóka13 45935 47
285 Zsú85 45765 101
286 Illnath 45665 64
287 alonso6 45641 40
288 galadrielke 45588 83
289 Femina11 45507 112
290 moncsi9 45432 38
291 tamadob 45266 76
292 ordoguzo 45109 60
293 Dusik Tibor 44919 94
294 TriplaDupla7 44905 35
295 burjan1 44768 20
296 benike36 44679 72
297 ROBBIN 44444 102
298 messi messi 44422 39
299 bialoncsik 44400 57
300 Bíró Dóri 44329 77

 

Hely Régió Gyűjtött XP Játékszám
1 Pest megye 18494792 34972
2 Borsod-Abaúj-Zemplén megye 10528826 19752
3 Hajdú-Bihar megye 7841089 15364
4 Győr-Moson-Sopron megye 7779678 14647
5 Csongrád megye 7430887 13234
6 Buda 7297181 13286
7 Bács-Kiskun megye 7064099 13225
8 Dél-Pest 6261140 11609
9 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 6190151 13413
10 Baranya megye 5835898 11277
11 Fejér megye 5627643 11088
12 Jász-Nagykun-Szolnok megye 5374461 10514
13 Békés megye 5314072 9537
14 Veszprém megye 5106640 10034
15 Heves megye 4894688 9488
16 Komárom-Esztergom megye 4865705 9457
17 Zala megye 4368972 8243
18 Észak-Pest 4233558 6716
19 Vas megye 3879434 7592
20 Somogy megye 3582902 6623
21 Nógrád megye 3397268 6209
22 Tolna megye 3179320 6012

 

Szerző: TFS

Szólj hozzá!

Címkék: ranglista

42. heti 300-as ranglista

2014.10.22. 16:22

Hely Játékos Gyűjtött XP Játékszám
1 borjúháj 583498 287
2 Szigetkincse 559781 270
3 hastrubál04 285354 138
4 sory 277283 125
5 Tom Brady 267509 312
6 Adeptus55 255060 139
7 Ancsur 254817 187
8 canden 253073 122
9 Zoli1953 249767 286
10 LNErzsike 200292 168
11 Higgany 180215 99
12 homa 172252 124
13 csetibor 171716 88
14 Godking5 171032 124
15 Nattam 160374 161
16 x sólyom x 156020 123
17 imiapu01 153874 90
18 Ungardeutsch 150771 120
19 zolinferno 143415 113
20 Nike800 142606 70
21 DORKA1818 141427 72
22 baba8810 138749 106
23 caleb65 125998 74
24 nanahungara 125520 129
25 harcoska8 122943 116
26 Georgina 64 120062 113
27 hubata 117708 78
28 dean 35 112675 70
29 MioA501 111816 94
30 ropi11 109721 58
31 Sába 109689 95
32 Félelem Bére 102773 65
33 Lúzer 102763 54
34 4lajos 102060 77
35 ihárosi z 100630 84
36 ltib53 100278 72
37 majka07 100236 71
38 hellbund 99667 94
39 Dénes1 99225 121
40 Kaunaz 97252 72
41 katewalker 97039 82
42 gyalog03 93879 55
43 vercsike30 93638 81
44 Énkriszti 93128 119
45 kisráncz 92894 54
46 csillag710 92442 116
47 coyote18 92321 98
48 luidefunes21 92204 110
49 Faint 91491 146
50 az első Earl 91190 46
51 HomoDefektus 90383 69
52 Fakabát 89172 89
53 Rootless 89151 85
54 luca474Q34 88550 84
55 Pisti10 88489 96
56 kotkodacs 86472 61
57 okapi3 85715 106
58 BéciBéci 84732 119
59 csakbéla 83168 60
60 juhaszkriszt 83130 91
61 b44b6b82 82034 87
62 Juli2222 81989 83
63 babacicamaci 81845 71
64 1nyomdász 81164 92
65 óvári52 81161 104
66 Najó0413 81111 79
67 C0LD CASE 81010 57
68 bakfitty25 80767 63
69 Reistag 80063 117
70 Bíró Dóri 80033 119
71 Mátyás 79926 124
72 Scorpion25 79578 135
73 deis 79239 119
74 elestor 78937 75
75 zorka557 76652 64
76 Zsuzsanna53 76640 122
77 Lugica 76286 67
78 Clarah 75801 127
79 krajna 75487 39
80 nagybalu 75162 50
81 Imi 007 74789 109
82 paperking 74628 38
83 pelyheske 74558 104
84 saintboy 74364 126
85 macskásy 73958 48
86 PIKKI 73672 93
87 1bab01 73190 44
88 TriplaDupla7 73001 57
89 sótony3 72677 87
90 eva4900 72110 125
91 Kalmuska56 71366 47
92 ébrenjárok1 71153 42
93 Sylwek 70418 55
94 szakip1 70032 53
95 Cool Jazz 69428 57
96 tothricsi8 68598 109
97 Vilhelmina 68162 128
98 Litli1 68058 87
99 lebo béla 67967 52
100 Ildi44 66579 95
101 cseperke4 66552 105
102 Izisz Sophia 66325 47
103 baartez 66145 51
104 Netman 1972 65933 111
105 sekk466 65833 91
106 bluesky1 65750 29
107 Sovideki 65202 65
108 prhométeusz 65132 89
109 ginny25 65067 59
110 kamuka142 65020 92
111 Sevenson 64708 61
112 KyrieEleison 64686 32
113 körösi90 64490 66
114 angyalkönny 64374 51
115 Barca2009 64249 100
116 napoleon2012 64223 82
117 Obelix 4 63916 55
118 kkhalas 63854 88
119 ikuvihar 63413 52
120 koszjuszko 62664 99
121 magyarbán 62627 82
122 ebi halacska 62547 60
123 Boocci 62027 66
124 morn5 61907 44
125 bagine69 61676 102
126 Wonderpun 61559 59
127 bgazza 60916 52
128 boubouchka 60638 54
129 DZSINEVRA 60579 58
130 macivagyook 60284 74
131 stefi1959 59424 51
132 szaki1953 59387 89
133 Szemétláda 59319 58
134 judith2605 59258 55
135 kvitova68 58940 79
136 weltvagabund 58926 46
137 Galocus 58925 65
138 cica2009 58487 81
139 józsef44 58390 60
140 33zolka 58373 47
141 berekfa 57987 65
142 Violet75 57336 71
143 Janio 57277 70
144 foglalt pasi 57052 57
145 rőzse 101 57049 60
146 traveller77 57037 53
147 okarad 56927 95
148 mancs1979 56791 84
149 HercegPetya 56382 90
150 magdi233 55945 54
151 Treasure 55845 35
152 Demeter 55822 76
153 dzsair 55652 35
154 vmzsuzsa 55595 44
155 mar y camin 55357 33
156 londine11 54887 41
157 Frakk53 54817 89
158 JackBauer9 54722 50
159 Golden48 54635 59
160 GrunabelTono 54579 70
161 csabi17 54499 43
162 Adam27 54135 57
163 yaffix 54085 57
164 oli79timi84 54055 64
165 panzi2005 54032 64
166 Tündimaca 53979 79
167 harast13 53697 51
168 06cassandra 53567 58
169 csechszlovak 53275 113
170 baitclehem 52995 34
171 Dániel22 52923 95
172 Enike76 52824 99
173 Black Angel 52822 57
174 Munkát kerSő 52772 54
175 latabal 52760 110
176 deerrobi 52624 61
177 trancyz 52586 65
178 isti85 52300 33
179 Racracrac 52166 34
180 rubim12 52033 49
181 Real Prugy 52019 70
182 hűvös szellő 51950 45
183 negyor 51872 47
184 Rákfogó 51732 79
185 lettike115 51511 51
186 nóci51 51426 68
187 hozee84 51298 66
188 Angel land 1 51282 47
189 Lini0818 51220 83
190 Carol 33 51132 71
191 szais 50922 92
192 vérehulló 50779 60
193 Eríp 50588 58
194 piramisos 50486 96
195 Georgie 50451 67
196 kela 50312 76
197 hobagoly80 50261 58
198 kétNgolyó 50183 64
199 Prutyuka 50126 57
200 Torony84 50053 49
201 peti2510 50047 55
202 dalacinka 50047 94
203 Andicat71 49892 50
204 csillike32 49838 35
205 gaucsó 49803 95
206 gyömbér6 49469 72
207 takszimakszi 49401 72
208 BesameMucho 49263 59
209 emese5605 49231 80
210 Paller Naca 49208 42
211 zsuzsi4712 49189 58
212 beatrice949 48961 87
213 herrnorbert 48947 42
214 anszi11 48850 52
215 Robogo67 48806 43
216 CsabaS 48785 36
217 füszerke 48616 42
218 Saint Just1 48480 94
219 burjan1 48394 24
220 Jethro Tull 48337 64
221 blbec 48176 47
222 Tobramycin 48139 61
223 Kismaki 48116 35
224 King Kenny 48106 25
225 özv Kovácsné 47856 28
226 Leticia 47840 104
227 MhiSticH 47782 70
228 indiana2 47697 41
229 jamsession 47464 30
230 smoothd 47429 72
231 emily2010 47339 57
232 eniko79 47207 46
233 Zuárd 47133 42
234 buduc 46917 76
235 Mata Harry 46703 88
236 Anikó333 46642 60
237 emeszter 25 46642 65
238 EauRouge2 46578 49
239 bundika56 46501 69
240 jozso10252 46351 47
241 Mucclia 46194 75
242 Boti 77 46121 49
243 Z o l e e 15 46068 60
244 fogprinc 46009 102
245 forza zebra 45619 89
246 kozmaévácska 45588 53
247 2muskatli 45569 25
248 ati1 45495 72
249 Duszka Joe 45485 75
250 Bes44 45340 56
251 noika9111 45327 65
252 nyaffff 45241 62
253 teo 11 45194 75
254 Frescobaldi1 45120 41
255 Csopy54 45021 91
256 ildi cica 44853 47
257 kisiklottak 44848 25
258 rajmond555 44418 35
259 tibcsi12 44416 69
260 Davidor 44339 71
261 ROBBIN 44303 101
262 larik20 44245 78
263 húú de ciki 44236 33
264 Kiraly777 44217 88
265 nyulam 44070 42
266 7macsek8 44065 32
267 aga44 43634 85
268 KALMANANTIK 43485 31
269 igob4 43116 50
270 telika 43034 65
271 ElégEgytÉtel 43021 36
272 dömdödöm63 42877 74
273 dévényik 42848 61
274 gabesz70000 42818 62
275 Shiisaa 42785 33
276 aassdd 42774 106
277 böjtima 42726 60
278 zsu921 42697 44
279 Buta Kan 42592 44
280 StarTrek 42565 45
281 Mumi77 42534 46
282 Hercegnovi 42495 28
283 tilluka 42477 95
284 Rudi0 42392 48
285 ancsa3413 42386 94
286 Gál Mari 42338 90
287 rebabra 42301 72
288 esther100 42213 53
289 téglászsuzsa 41781 87
290 SoLiNaMi 41733 35
291 lazio78 41516 43
292 macskajaj 41416 42
293 Atusz 41313 59
294 kurucz53 41281 81
295 tehentej 41222 48
296 IGUANAdisc 41205 31
297 kende2006 41193 45
298 Bálint880520 41075 56
299 ellák 40983 84
300 zsolt péter 40923 44

 

Hely Régió Gyűjtött XP Játékszám
1 Pest megye 13551706 24238
2 Borsod-Abaúj-Zemplén megye 7315455 13233
3 Bács-Kiskun megye 6492242 10825
4 Győr-Moson-Sopron megye 6421279 11011
5 Buda 6278609 10904
6 Hajdú-Bihar megye 5964664 10944
7 Csongrád megye 5577511 9884
8 Dél-Pest 5298417 9286
9 Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 4981911 9919
10 Baranya megye 4855656 8820
11 Fejér megye 4085451 7447
12 Komárom-Esztergom megye 4055926 7645
13 Veszprém megye 3958293 7026
14 Békés megye 3903808 6579
15 Jász-Nagykun-Szolnok megye 3874235 7308
16 Heves megye 3667848 6210
17 Észak-Pest 3557223 5159
18 Zala megye 3005367 5521
19 Nógrád megye 2994715 5395
20 Vas megye 2891970 5204
21 Somogy megye 2450599 4477
22 Tolna megye 2408834 4436

Szerző: TFS

Szólj hozzá!

Címkék: ranglista